Родичі вбитої в Сумах жінки-рієлтора просять допомоги

26.11.2019

Я ми повідомляли, увечері 22 листопада в офісі на вул. Іллінській, 12/2 було виявлено тіло Інни Миколаївни Манько 1973 р. н.

Інна Миколаївна працювала в цьому офісі рієлтором, інших співробітників у неї не було. Вдень вона перестала відповідати на дзвінки, і її чоловік, знаючи, що для неї це нехарактерно, звернувся до поліції з цього приводу, побоюючись, що з нею щось трапилося. Пізніше він вирішив сам перевірити її офіс — і через вікно побачив в ньому великий безлад, тому знову подзвонив у поліцію. Розкривши двері офісу, правоохоронці виявили в ньому тіло рієлтора з множинними ножовими пораненнями. Шансів вижити при таких тілесних ушкодженнях у жінки не було.

За фактом вбивства правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 КК України. Хід слідства, яке ведуть фахівці обласного управління, поліція поки не коментує. Імовірно вбивство сталося в період часу з 11:45 до 15:00 того дня.

Родичі вбитої жінки просять усіх, кому відомо що-небудь про те, що трапилося, повідомити це по телефону 066 166-04-32 (син Максим). Можливо, хтось бачив біля цього будинку або офісу людину в закривавленому одязі або зі слідами боротьби (безлад в одязі, подряпини та ін.), просто дивного відвідувача і т. ін. Винагорода за інформацію, яка допоможе розкрити вбивство, гарантується.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: