Поліцейські оперативно піймали грабіжника, який вирвав з рук у дитини телефон

26.11.2019

Протягом кількох годин зловмисник пограбував жінку та 11-річного хлопчика, відібравши в них гроші і мобільний телефон.

Спочатку до поліції Шостки надійшло повідомлення від 27-річної місцевої мешканки. Схвильована жінка розповіла: біля банкомату, де вона знімала з картки готівку, невідомий вирвав з рук купюру у 500 гривень. Втім зловмисник не розрахував і банкнота розірвалась – частина купюри залишилась у неї у руках.

Поки правоохоронці спілкувались з потерпілою, до поліції надійшло ще одне повідомлення — про пограбування на вулиці 11-річного хлопчика. У нього зловмисник вирвав з рук мобільний телефон. Підлітку навіть вдалось наздогнати свого кривдника, проте останній вдарив його і втік.

«Опираючись на опис зовнішності нападника, який надали потерпілі, співробітники у складі групи реагування патрульної поліції оперативно знайшли чоловіка та затримали, — розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Йому 32 роки, він мешканець міста Дружба Ямпільського району. Має кілька судимостей за майнові злочини».

Підозрюваного поліцейські доставили до відділу поліції, де у нього вилучили з кишені частину розірваної банкноти, а от мобільного телефону хлопчика у нього вже не було.

Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: