Сумщина утеплює Європу

26.11.2019

Цього року виробники Сумщини довели, що вміють робити якість європейського рівня.

Армована склосітка для систем утеплення фасадів Latymer, яку виготовляють на однойменному заводі в Шостці, отримала сертифікати відповідності в Брюсселі. Це означає, що товар відповідає вимогам Європейського Союзу.

Сьогодні більше 50% продукції заводу вже йде на експорт. Склосіткою Latymer утеплюють свої будинки жителі Польщі, Італії, Німеччини, Латвії, Румунії, Угорщини. Чому вони обирають саме Latymer?

На практиці доведено, що склосітка Latymer стійка до розтягування, витримує різкі перепади температур (сильну спеку і міцний мороз) та відрізняється значною лугостійкістю. Міцність сітки Latymer дорівнює міцності сіток Церезіт, Вертекс, Вальміера, Баума. При цьому ціна Latymer — суттєво менша.

Що важливо — матеріали, які використовуються на виробництві сітки в Шостці, — екологічні: вони безпечні для людини і навколишнього середовища. Це суттєво підвищує рейтинг Latymer у Європі. До того ж завдяки наявності повного виробничого циклу навіть найскладніші замовлення виконуються оперативно і доставляються в будь-яку країну світу.

Можливості заводу — 12 мільйонів квадратних метрів сітки на рік. У день — це 42 кілометри.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: