Жителів Сумщини просять долучитися до акції «Наша допомога птахам»

27.11.2019

Щороку на початку зими в Регіональному ландшафтному парку «Сеймський» стартує акція «Наша допомога птахам», метою якої є виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю та почуття відповідальності за довкілля, практична допомога птахам, ознайомлення з видовим різноманіттям птахів.

У рамках проведення цієї акції інженером з охорони природних екосистем парку «Сеймський» В’ячеславом САВЧЕНКОМ було змайстровано годівнички для пташок, які він розвісив на деревах навколо Олександрівського навчально-вихованого комплексу Буринського району та поблизу села Олександрівка в межах РЛП «Сеймський».

Акція «Наша допомога птахам» передбачає виготовлення годівничок і шпаківень з подальшим розміщенням їх на території парків, скверів, біля шкіл та будинків; постійне підгодовування птахів; фенологічні спостереження; проведення виставок, природоохоронних конкурсів і вікторин; залучення до акції дітей та молоді; інформування населення про актуальність екологічних питань.

До акції можуть долучитися усі охочі жителі Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: