Олександр Лисенко: Для вирішення проблеми незаконних тимчасових споруд, необхідно вдаватися до рішучих дій

27.11.2019

Сьогодні, 27 листопада, під час LХV сесії міської ради очільник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО дав доручення структурним підрозділам здійснити невідкладні заходи з демонтажу двох самовільно встановлених об’єктів у місті.

Депутатські звернення щодо демонтажу незаконно розміщених забудов, біля сумської гімназії № 1 та будівлі в зеленій зоні в 9-му мікрорайоні навпроти ТЦ «Світлана», озвучили депутати Володимир ЧЕПІК та Дмитро ЛАНТУШЕНКО.

Депутати міськради проголосували за дані депутатські звернення, перше підтримали 27 депутатів, друге – 31.

Для вирішення проблеми незаконних тимчасових споруд, необхідно вдаватися до рішучих дій, – переконаний міський голова Олександр Лисенко. Він зауважив, що робота з демонтажу незаконно встановлених споруд у місті послідовна. Першим рішучим кроком став демонтаж МАФу біля школи № 12, який працівники управління архітектури та містобудування, за участі представників поліції та міських посадовців демонтували 1 листопада.

Міський голова підкреслив, що ніхто не збирається заважати підприємцям, які законно встановили тимчасові споруди, ведуть у них підприємницьку діяльність. Інша ситуація з тими, хто порушує закон, складаючи при цьому недобросовісну конкуренцію законослухняному бізнесу.

Олександр Лисенко доручив відповідним структурним підрозділам, зокрема першому заступнику міського голови Володимиру ВОЙТЕНКУ, який курує даний напрямок роботи, здійснити невідкладні заходи з демонтажу вищезазначених самовільно встановлених об’єктів.

Також міський голова звернувся до всіх підприємців Сум з проханням, працювати і розвивати власний бізнес в правовому полі, не виходячи за рамки законодавства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: