Знайшли вбивцю сумського рієлтора

28.11.2019

Як ми повідомляли, 22 листопада в Сумах, у своєму офісі, була знайдена мертвою 47-річна сумчанка. Смерть жінки настала в результаті множинних колото-різаних ран. Поліція за фактом убивства відкрила кримінальне провадження і почала пошук особи, причетної до загибелі рієлтора.

Над розкриттям цього злочину, яке отримало в місті та області значний резонанс, працювало більше сотні поліцейських: слідчі, оперативники дільничні, криміналісти.

«Було опитано сотні громадян, зроблені обходи всіх прилеглих до місця злочину будинків, зібрані й направлені на експертизу речові докази, переглядалися записи камер відеоспостереження, відпрацьовувалися декілька версій, розглядалися всі можливі мотиви скоєння злочину, — коментує хід слідства Руслан Піняга начальник ГУНП в Сумській області . — І сьогодні така копітка робота дала свій результат: за підозрою в скоєнні вбивства поліцейські, за сприяння співробітників СБУ затримали в Сумах 28-річного місцевого жителя. Він цілком з пристойної сім’ї, працює, ніколи раніше не мав проблем із законом. Свою причетність до скоєного злочину не заперечує, розповідає слідчим, як все відбувалося в той день».

Як говорить сам підозрюваний, він хотів орендувати житло, знайшов у одній із міських газет відповідне оголошення та зателефонував на вказаний номер. Домовився з рієлтором про послугу, і вона дала йому кілька адрес, за якими житло здавалося в найм. Проте кожного разу на нього чекала невдача — то в квартирі проводили ремонт, то житло вже було орендоване, то господарі вирішили квартиру не здавати тощо. Молода людина знову звертається до рієлтора, і жінка знову дає йому кілька адрес, і знову з тим же самим результатом. Тоді він приходить до неї в офіс і вимагає повернути йому 400 гривень, які він заплатив за послугу в якості авансу.

За словами затриманого, саме ці гроші й стали «каменем спотикання» в їхній розмові — він наполягав, а вона відмовлялася. У кінці співрозмовники посварилися, і справа закінчилася загибеллю жінки від рук візитера.

Коли пройшов гнів, людина злякалася скоєного. Щоб залишитися непоміченим, замкнув офіс взятими зі столу ключами, які потім викинув разом із ножем. Вдома переодягнувся, а сліди крові на одязі намагався знищити.

Однак, очевидно, ці заходи йому не допомогли, і зараз він затриманий у порядку статті 208 КПК України. Слідчі готують документи про повідомленні йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 115 КК України (умисне вбивство) і клопотання до суду на обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: