Справа ліфта-вбивці: Обвинувачений заммера Сум не з’явився до суду

28.11.2019

Сьогодні, 28 листопада, у Ковпаківському райсуді Сум мало відбутись судове засідання у справі щодо загибелі немовляти у ліфті.

Однак засідання відклали через неявку одного з обвинувачених — заступника мера Сум Олександра Журби. Як повідомив його захисник, учора Сумська міська рада отримала запрошення на ім’я Журби від громадської ради при міністерстві розвитку громад і територій. Одне з питань порядку денного засідання цієї ради є обговорення стану розвитку системи централізованого теплопостачання у місті Суми. Так як у мерії за теплопостачання відповідає саме Олександр Журба, то він поїхав до Києва. Наступне судове засідання призначили на 11 грудня.

Нагнадаємо, мова йде про загибель немовляти у начебто капітально відремонтованому ліфті будинку на Супруна, 32/1 2 січня цього року. Судять заступника сумського міського голови Олександра Журбу та тодішнього директора Департаменту інфраструктури міста Григорія Яременка за ч. 2 ст. 367 Кримінального Кодексу України. Директора ТОВ «Міськсумиліфт» судять  за ч. 2 ст. 272 та ч. 2 ст.367 ККУ, виконроба та електромеханіка «Міськсумиліфту» за ч. 2 ст. 272 ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: