У Сумах пройшли земельні торги

28.11.2019

Департамент забезпечення ресурсних платежів провів торги на право оренди земельної ділянки.

Під час торгів були присутні представник Організатора міський голова Олександр ЛИСЕНКО, представник Виконавця директор Сумської регіональної філії Центру ДЗК Олег МРИНСЬКИЙ, ліцитатор Марина ПАЛИВОДА, директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО.

На торги виносили дві земельні ділянки, але охочі знайшлися лише на одну. На земельну ділянку площею 0,2369 га на вул. Засумська (лот № 1) претендували два учасники.

Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становив 181659,66 грн. Переможцем аукціону став учасник під номером один, запропонувавши 190 тис. грн. Строк користування земельною ділянкою: 10 років.

Дана земельна ділянка – це землі для житлової та громадської забудови. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку.

Земельні торги по лоту № 2 визнали такими, що не відбулися.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: