Завтра у Ковпаківському суді Сум обиратимуть запобіжний захід підозрюваному у вбивстві рієлтора

28.11.2019

Завтра у Ковпаківському райсуді Сум мають обирати запобіжний захід чоловіку, якого підозрюють у вбивстві жінки-рієлтора. Це 28-річний сумчанин, який був клієнтом агенції нерухомості. За версією слідства, він скоїв убивство через гроші, які вона відмовилась йому повертати. Наразі його затримали, слідчі готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«За оголошенням він знайшов дане агентство нерухомості, і звернувся до нашої потерпілої з метою отримання послуг з оренди житла при цьому заплативши 400 грн. Після того, як він почав зв’язуватися з власниками наданих квартир для оренди житла, на телефони ніхто не відповідав, в іншому випадку квартири були вже здані, в деяких випадках телефони були відключені. Коли він прийшов до неї з вимогою повернути йому гроші за надання неякісних послуг, наша потерпіла відмовила, і в цей час у нього виник умисел на вчинення умисного вбивства», — розповів начальник головного управління Нацполіції Сумщини Руслан Пиняга.

За словами Руслана Пиняги, під час розшуку опитали близько 170 місцевих мешканців, переглянули камери відеоспостереження та встановили хронологію руху жінки у день скоєння вбивства. Після затримання, підозрюваний у вбивстві зізнався. За інформацією поліції, до цього він судимий не був.

«Я не стримався, дістав ніж з пакету і полоснув по горлу. Потім я у стані афекту взяв її за ноги, потягнув у туалет, скрутив ноги, тобто підняв і закрив двері на защіпку. Витер кров, зачинив двері. Забрав сумку її, телефон, взяв ключ, закрив двері в кабінет і решітку на вулиці, і двері без замку закрив вхідні», — сказав затриманий.

Йдеться про вбивство, яке сталося 22 листопада. Ввечері того дня до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що не може знайти свою дружину.Вона зрану пішла на роботу і не повернулася. Правоохоронці приїхали до офісу по вулиці Іллінська, де працювала рієлтор. Двері були зачинені ззовні. Коли їх зламали – виявили тіло жінки з численними колото- різаними ранами. За інформацією прес-служби Сумської обласної прокуратури, медики нарахували на тілі вбитої 26 порізів. Якщо провину затриманого доведуть, йому загрожує від 10 до 15 років за гратами або довічне ув’язнення.

sm.suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: