Жителька Сумщини 6 років живе у будинку без однієї стіни

28.11.2019

Шість років у одній частині будинку не завершується будівництво, а інша в цей час немає однієї стіни. Така ситуація склалася між двома сусідками у місті Кролевець.

Цьому будинку — понад сто років. Одну з його частин розібрали шість років тому. Тоді ж розпочали будівництво нового. Валентина Лічкун мешкає у будинку 3 по вулиці Лермонтова 38 років. «Будинок залишився стояти на трьох зовнішніх стінах. Четвертою зовнішньою стіною стала між кімнатна перегородка, бо Яковина розпочав самочинне будівництво без жодного дозвільного документа, відступивши 8-10 сантиметрів від нашої цієї перегородки та ми не можемо побудувати четверту стіну», — розповіла мешканка будинку 3 по вул. Лермонтова Валентина Лічкун.

Власницею території, де розібрали частину будинку і почали зводити новий, є Тетяна Яковина. Але вона коментувати цю ситуацію на камеру не забажала. Жінка чекає на вирішення цього спору в судовому порядку. А її сусідка Валентина Лічкун очікує на результати слідства, яке проводить поліція.

«Слідчим проведено необхідні дії, які направлені на повне всебічне об’єктивне проведення досудового розслідування. Було направлено всі необхідні запити до органів місцевого самоврядування та суду з метою з’ясування всіх обставин по зверненню цієї громадянки, були опитані свідки та очевидці кримінального правопорушення, — коментує співробітник відділу комунікації Нацполіції Сумщини Володимир Кузьменко. — У вересні 2017 року Кролевецьким відділенням Шосткинської місцевої прокуратури було внесено заяви до Єдиного реєстру до судових розслідувань відомості за зверненням цієї громадянки за частиною 1 Статті 194 Кримінального кодексу України, тобто «Умисне знищення або пошкодження майна». Ці кримінальні провадження зараз розслідуються Глухівським відділом поліції».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: