Односторонній рух на вул. Аніщенка в Сумах буде в 2020-му

02.12.2019

На нараді в мерії 2 грудня в.о. директора департаменту інфраструктури Сум Віктор Павленко заявив про те, що незважаючи на затверджене Сумським міськвиконкомом рішення про розбудову одностороннього руху по вул. Аніщенко і в пров. Береста, в цьому році втілити його в життя не вдасться через відсутність коштів. Нагадаємо, мова йшла про те, щоб встановити односторонній рух на Аніщенко від перехрестя з вул. Покровської в сторону вул. Петропавлівської до перехрестя з Кондратьєва. Далі — встановити односторонній рух по пров. Береста від його перехрестя з вул. Кондратьєва в сторону Первомайської до перехрестя з вул. Шишкарівська і поставити необхідні знаки.

Мер Сум Олександр Лисенко чомусь після півроку обговорення цієї теми несподівано поцікавився: чи реально все це необхідно робити? Дійсно, було багато звернень?

На це директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера відповів, що проблема там і правда серйозна: «Ці вулиці перетворилися не на проїжджу частину, а в суцільну стоянку справа і зліва. Тому і була наша пропозиція і пропозиція поліції, і городян, щоб зробити там односторонній рух. Таким чином, ми залишаємо одну смугу для проїзду транспорту в одному напрямку, а стоянки з двох сторін залишаються. Так ми уникнемо пробок на цих дорогах. Це логічно. Цим шляхом іде і Київ, і в принципі весь світ».

І все ж зручніший рух на цих вулицях встановлять тільки в 2020-му.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: