У юнака в центрі Сум відібрали дорогу куртку та гроші

02.12.2019

Пізно увечері до поліції на лінію «102» звернулася сумчанка та повідомила, що в центрі міста невідомий підліток пограбував її 18-річного сина, відібравши у нього 200 гривень та куртку.

Як з’ясувалося, хлопець увечері разом із приятелем зайшов перекусити до одного з ресторанів швидкої їжі. Повечерявши, приятель сів у тролейбус та поїхав додому, а до потерпілого з приміщення закладу харчування вийшов невідомий підліток та запропонував «відійти поговорити». Відвівши юнака в бік, зловмисник заявив, що йому дуже потрібні гроші, і було б непогано, якби той поділився з ним. Налякавши молодого чоловіка фізичною розправою зі свого боку та з боку своїх друзів, підліток змусив його пройти з ним до банкомату, зняти гроші та віддати йому. А на додачу ще й наказав скинути з себе та віддати йому дорогу куртку.

Отримавши повідомлення про злочин, на місце, де він стався, прибула слідчо-оперативна група поліції. Оглядаючи вулиці, оперативник кримінальної поліції помітив схожого за прикметами підлітка в куртці, в якому потерпілий упізнав грабіжника.

Зловмисником виявився 16-річний житель обласного центру, який раніше вже притягався до відповідальності за крадіжки.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За грабіж зловмисникові може загрожувати покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Поліція перевіряє затриманого на причетність до інших злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: