На Сумщині поліція затримала чоловіка, який побив свого батька до смерті

03.12.2019

Подія сталася в м. Буринь. Коли поліцейські отримали повідомлення, що до лікарні у непритомному стані доставили 65-річного пенсіонера, вони виїхали для перевірки. Проте поспілкуватися з чоловіком, враховуючи стан його здоров’я, не вдалось.

А через два дні до поліції надійшло чергове повідомлення про те, що пенсіонер помер. Причина смерті — набряк головного мозку та травматичний субдуральний крововилив. Стало зрозумілим, що чоловіка побили ще до того, як він потрапив до лікарні.

З’ясували, що померлий мешкав із 38-річним сином. Тиждень тому у літнього чоловіка померла дружина. Поліцейські навідались до сина померлої. Під час бесіди з правоохоронцями він заперечував будь-яку причетність до побиття батька. Проте під час проходження опитування на поліграфі таки зізнався. Розповів, що того вечора сам був на підпитку. Коли побачив батька, який входить в дім, ледь тримаючись на ногах від випитого, дуже розлютився. Спочатку почав кричати, а потім і бити його. Трохи заспокоївшись, поклав старого на ліжко і сам пішов відпочивати. В лікарню зателефонував уночі, коли побачив, що батьку стало зле.

В поліції дії чоловіка кваліфікували ч.2 ст.121 КК України « Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого». Покаранням за скоєне може стати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: