Надання підтримки людям з обмеженими можливостями – реальний вияв милосердя й любові до ближнього

03.12.2019

Сьогодні, 3 грудня, з нагоди Міжнародного дня людей з особливими потребами

у Шосткинському міському територіальному центрі соціального обслуговування відбувся чудовий концерт та виставка творчих робіт людей з обмеженими можливостями.

Завітав до територіального центру соціального обслуговування постійний гість установи – депутат Сумської обласної ради від Опозиційної платформи – За життя Володимир Пилипейко.

Він подякував персоналу територіального центру за те, що ті опікуються людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки та допомоги – реальний вияв милосердя, людяності і любові до ближнього.

«Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав людей з інвалідністю та їх участі в житті суспільства, — зазначив депутат. – Наша політична сила, як ні одна інша, завжди дбає про незахищені верстви населення. Тому ми не лише у такі визначні дати відвідуємо установи, де проживають чи лікуються люди похилого віку, інваліди, діти, а робимо це постійно. Бо розуміємо, що у наш складний час треба надавати допомогу в першу чергу тим, хто її потребує».

Володимир Пилипейко побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, удачі, витримки, мужності, оптимізму, можливості втілити в реальності всі плани та задуми, а також миру і спокою.

Також на прохання відвідувачів територіального центру обласний опозиціонер подарував їм 5-літровий чайник, аби вони мали змогу спілкуватися за чашечкою смачного чаю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: