На Конотопщині рідні просять допомогти у пошуках дідуся

03.12.2019

Рідні розшукують Приходько Володимира Федоровича, 84 років, зріст 1,68м. Пішов з будинку 28 листопада 2019 року. Останнє місцезнаходження с.В`язове, Конотопського району, Сумської області. Був в старій чорній шубі зі штучного хутра і коричневій зимовій фуражці. Через травму спини ходить згорблений.

«Мій дідусь дуже добрий, сімейний, турботливий, при здоровому розумі і свідомості, але забуває! Може забув, хто він і звідки! Може йти з села В’язове в сторону міста Конотопа! Могли і підвезти, відвезти дідуся за межі області, якщо він забув адресу. Якщо побачите будь-якого літньої людини, навіть неохайно одягненого, НЕ ПРОХОДЬТЕ ПОВЗ, це може бути мій дідусь! Він БЕЗ ГРОШЕЙ, БЕЗ ДОКУМЕНТІВ, міг впасти, забруднити сильно одяг! Може неохайно виглядати! ДОПОМОЖІТЬ!

Єдина наша надія, щоб знайшлися добрі люди і допомогли йому. Він міг виявитися далеко. На вулиці зима, він може замерзнути без допомоги і підтримки небайдужих людей! Водії будь-яких транспортних засобів, будь ласка, звертайте увагу на узбіччя, літніх людей.

Якщо вам щось відомо, про місцезнаходження Володимира Федоровича просимо повідомити Резник Наталія 096 506 28 60 або 102 безкоштовно. Дякуємо за допомогу!« – звертаються родичі дідуся.

konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: