Визначився проєкт-переможець «Чорної п’ятниці» в Сумах

03.12.2019

Усього за тиждень на участь в акції «Чорна п’ятниця» від управління молоді та спорту ОДА було подано 20 заявок. Близько половини з них — з різних куточків області. Ще близько половини ініціатив мають благородну мету — допомогти дітям та молоді пільгових категорій.

Усі ідеї були гідні уваги і шансу на реалізацію, тому їх авторам пропонують не втрачати надію і бажання, і як мінімум — подати заявку на включення в календарний план молодіжних заходів на 2020 рік як у своїх громадах, так і в управління молоді та спорту ОДА. Особливо це стосується авторів тих ідей, які пов’язані з проведенням заходів неформальної освіти для учнівської молоді.

Ну а управління в результаті визначило одного переможця, який отримає можливість реалізувати свою ідею вже в цьому році. Переможцем «Чорної п’ятниці» став проєкт «ЯкУсі» (автор Наталія Денисова). Коротко про проект: він передбачає проведення ряду майстер-класів, на яких діти з інвалідністю, їх батьки та всі бажаючі розмалюють футболки, які потім будуть продані на онлайн-аукціонах. Залучені кошти будуть використані для проведення просвітницьких та інших заходів.

Крім цього, керівництво вирішило запропонувати авторам ще 3-х ініціатив включити їхні ідеї до календарного плану управління вже на початку 2020 року. Ці заходи передбачають створення атмосфери свята для дітей різних пільгових категорій. Це благодійна акція «Святий Миколай, до всіх Завітай» (ініціатор — відділ культури, туризму, молоді і спорту Чернеччинської ОТГ, Ксюша Гузевата, Олександр Білоус), «Ялинкова краса» (ініціатор: ГО «Під маминим крилом», Танюшка Кирилюк), «Крок до мрії» (ініціатор Владислав Шуба).

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: