Директорка сумської гімназії написала заяву про звільнення

03.12.2019

Директор сумської гімназії №1 Катерина Бондарєва написала заяву про звільнення. Вона очолювала гімназію з 1991 року і пішла з посади за власним бажанням. Як каже екс-директорка Сумської гімназії №1 Катерина Бондарєва, вона вирішила поступитися дорогою молодим, пише UA:СУМИ.

«Цей навчальний заклад я не збираюсь полишати, тому ще це моє дітище, це те, що я у свій час породила. Дивитися просто так зі сторони на нього (гімназію — ред.) я собі не дозволю. У нас є така громадська організація «Гарант». Це благодійна організація, яка вирішує питання додаткових освітніх послуг і матеріально-технічної бази. Я збираюся очолювати її, якщо мене підтримають батьки і дозволять це. І залишаю за собою години української, бо я вчитель української мови та літератури», – каже Катерина Бондарєва.

3 грудня в гімназії відбулися збори, на яких педагогічному колективу представили нового керівника.

«Це не було несподіванкою. Катерина Іванівна і планувала, починаючи навчальний рік, що допрацює до грудня. Буде оголошено конкурс, будуть прийматися заяви, далі відбудеться конкурс і хтось прийде очолювати колектив гімназії. Після Нового року буде підготовка йти, не менше ніж місяць має пройти після того, як буде оголошений конкурс», – каже начальниця управління освіти і науки Сумської міськради Антоніна Данильченко.

Тимчасово виконуючою обов’язки директора призначено Наталію Семенцову, яка до цього працювала заступницею директора з виховної роботи. На конкурс вона подавати свою кандидатуру не збирається. «По-перше, в мене немає освіти, я не закінчила магістратуру. Ну і я вважаю, що є більш молоді, більш перспективні люди, які з нашим навчальним закладом будуть працювати», – каже т.в.о. директора Сумської гімназії №1 Наталія Семенцова.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: