У Глухові спортсменам подарували порожні конверти

04.12.2019

До редакції глухівської газети «Кур’єр» звернулася мати однієї з місцевих біатлоністок, котра має заслуги на світовій арені. Жінка розповіла, що два місяці тому, під час святкування Дня фізкультурника, її доньці, як і іншим іменитим спортсменам, були урочисто вручені конверти з сертифікатами на 2 тисячі гривень, але грошей в них не було. Сказали начебто будуть пізніше, та їх й досі немає.

За коментарями звернулися до в.о. міського голови м. Глухова Олени Демішевої. За її словами, мова йдеться не про премії, а – одноразову матеріальну допомогу. Гроші є, але виплатити їх неможливо з тієї причини, що начальник відділу молоді та спорту Михайло Плотницький, вирішивши таким чином нагородити біатлоністів, не врахував одну важливу деталь: спочатку необхідно ці гроші прийняти на сесії. Вислухали ми думку і Михайла Григоровича.

На запитання, коли ж відомі біатлоністи нарешті отримають свою фінансову допомогу, яка вказана в подарених сертифікатах, він відповів, що все залежить від того, чи зберуться депутати на сесію. «Сподіваюся, що до кінця нинішнього року питання буде закрите», — прокоментував співрозмовник.

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: