На Сумщині сусід врятував маму з дитиною від трагедії

05.12.2019

На минулому тижні в Глухові сталася надзвичайна подія.

Місцева мешканка готувала обід на веранді, а її 4-річний син грав у кімнаті. Жінка регулярно навідувалася до сина, але коли в черговий раз забігала до нього, раптом зачинилися вхідні двері. Мати з дитиною опинилися зачиненими в будинку, а на веранді залишилася включеною плита. Поки господиня намагалася відкрити двері гострими предметами (манікюрні ножиці, ножик, спиці), борщ на плиті кипів уже щосили. Був ризик, що вода заллє конфорку і газ піде в кімнату. Господиня вже збиралася викликати МНС, як раптом їй подзвонив приятель. Жінка розповіла йому про заблоковані двері та про википілий борщ.

Літній чоловік примчав на автівці, прихопивши сокиру і болгарку. До його приїзду веранда була заповнена парою, газ не горів — конфорка була повністю залита. Розібравшись із плитою, чоловік узявся за двері. Нарешті мама з малюком були звільнені.

За словами старшого інспектора СДПЧ-19 Максима Гончарова, у Глухові кілька разів на рік хтось обов’язково блокується. Вирішити проблему можна лише за допомогою МНСників, які професійно і з мінімальною шкодою для господарів відкривають двері. Але глухівчанці пощастило — обійшлися без рятувальників.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: