На Сумщині чоловіка, який зберігав вдома 1 кілограм наркотиків, засудили на 6 років

06.12.2019

Великописарівським відділом Охтирської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення стосовно чоловіка, який систематично займався незаконним обігом наркотичних засобів.

«Мова йде про жителя Великописарівського району, якого затримали співробітники поліції 10 жовтня 2019 року під час збуту чергової «дози». Встановлено, що чоловік систематично реалізував заборонену речовину наркозалежним особам. Під час санкціонованого обшуку в його домогосподарстві виявлено та вилучено близько 1 кг наркотичної речовини, розфасованої в різні пакунки. Затриманий не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців, до цього він був вже 8 разів судимий, переважно за крадіжки», – розповів начальник Великописарівського відділу Охтирської місцевої прокуратури Олексій Скоромний.

Обвинуваченого рішенням Великописарівського районного суду визнано винним за ч. 1 ст. 309 та ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, зберігання без мети збуту, а також збут наркотичних засобів) КК України та засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: