У центрі Сум п’яний водій «BMW» скоїв ДТП

06.12.2019

Нещодавно в Сумах інспектори отримали повідомлення про те, що на вулиці Терезова водій іномарки здійснив наїзд на болард.

Приїхавши за вказаною адресою, патрульні побачили автомобіль марки BMW, який мав механічні пошкодження характерні до даної події. Однак сам же водій просто сів до транспортного засобу та поїхав далі.

Вартові порядку послідували за ним та наздогнали на парковці торговельного центру. За кермом авто на іноземній реєстрації знаходився 24-річний сумчанин. Він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, натомість не мав відповідної категорії на право керування даним автомобілем. Та і взагалі з початку громадянин активно стверджував, що він пасажир, але згодом зізнався у вчиненому.

У присутності двох свідків чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння. На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП, ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала транспортним засобом з ознаками сп’яніння) КУпАП та ч. 2 ст. 126 (керування без відповідної категорії) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: