Під Сумами сталася пожежа

06.12.2019

5 грудня о 15:01 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в будівлі, що не експлуатується, по вул. Макаренко в с. Верхня Сироватка. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим та полум’я з-під покрівлі будинку. На місце події було направлено черговий караул 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с В. Бобрик.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни на площі до 15 кв. м та покрівлю на площі до 10 кв. м, утворилася загроза подальшого поширення вогню на всю споруду. Для безперебійної роботи пожежно-рятувальних підрозділів автоцистерни довелося дозаправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 1 км від осередку горіння.

О 15:20 загоряння локалізували, а о 17:43 – витративши на гасіння близько 10 тонн води, повністю ліквідували. Усього на гасіння було залучено 1 одиниця спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області та 1 автомобіль та 1 працівник добровільної пожежної команди с. В. Бобрик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: