Сумські школярі влаштували ярмарок на допомогу онкохворим дітей

06.12.2019

У сумській школі №2 відбувся благодійний ярмарок. Там збирали гроші на лікування онкохворих дітей. На ярмарку учні продавали власноруч виготовлені вироби.

«Сьогодні ми продавали поробки дітей. Я – чашку з кавою. Дивився в інтернеті, як зробити, повторював і робив», — говорить учасник ярмарку Данило Гурінов.

Купували хенд-мейд вчителі, учні, та їхні родичі. «Онучка запросила мене. Дідусю, прийди, подивися – і гроші прихвати про всяк випадок». – каже учасник акції Анатолій Немченко.

На попередній акції зібрали близько 35 тисяч гривень для онкохворих, говорить одна з організаторок ярмарку, керівниця волонтерського загону «Палаючі серця» Наталія Прядко. «У цьому році у нас, на жаль, з’явився хлопчик, який є учнем нашої школи, і ми б йому теж, звичайно, хотіли б допомогти. Якщо вийде в нас, то ми перерахуємо ще одній родині, яка має двоє дітей хворих», — розповідає вона.

Вироби, які не продали під час ярмарку, передадуть в онкогематологічне відділення обласної дитячої клінічної лікарні. Загалом за час акції назбирали понад три тисячі гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: