У Сумах нагородили переможців щорічної виставки-конкурсу «Всесвіт очима дитини»

06.12.2019

П’ятеро юних сумчан нагородили стипендією міської ради за участь у щорічному конкурсі «Всесвіт очима дитини», який проводиться з метою розвитку та підтримки талановитої молоді Сум з малозабезпечених, багатодітних сімей; дітей-переселенців, а також дітей з обмеженими фізичними можливостями.

У заході, організованому міською радою, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також Центральною міською бібліотекою Т.Г. Шевченка взяли участь 130 дітей віком від 7 до 17 років. Серед учасників – учні загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл, вихованці СВУМіК ім. Д. Бортнянського, ДХШ ім. М. Лисенка, Палацу дітей та юнацтва, міського центру еколого-натуралістичної творчості молоді, міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді та відділення соціально-побутової адаптації інвалідів «Спільнота».

Переможців конкурсу було нагороджено стипендією Сумської міської ради: Дар’я СТРОКАЧ (15 р., учениця ССШ №29 у категорії «декоративний розпис»); Анастасія ПАСЬКО (10 р., учениця НВК №42 у категорії «олійний живопис»); Євгенія КУЗЬМІНА (16 р., учениця ЗОШ № 10 у категорії «живопис»); Анна ДОКАЛЕНКО (15 р., учениця ДХШ ім. М. Лисенка у категорії «живопис») та Ліля СТЕПАНЧЕНКО (17 р., учениця СВУМіК ім. Д. Бортнянського у категорії «графіка»).

Інші учасники отримали цінні подарунки та заохочувальні призи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: