У Кролевці обрали найкращого старшокласника року

06.12.2019

Вчора, 5 грудня, у Кролевецькому Будинку дітей та юнацтва відбувся яскравий конкурс-шоу “Старшокласник-2019”, де обирали найталановитішого, творчого, артистичного та ерудованого старшокласника Кролевця. Організатор заходу —  Будинок дітей та юнацтва Кролевецької міської ради.

Шестеро старшокласників із загальноосвітніх навчальних закладів Кролевця взяли участь у конкурсі. Понад три годин журі намагалося визначити, хто ж гідний отримати почесний титул. Свої здібності конкурсанти демонстрували під час чотирьох міні-конкурсів: “Знайомство”, “Візитка”, “Світ моїх захоплень”, “Моя майбутня професія”. Кожен учасник намагався виконати усі умови конкурсу, особливо строго журі слідкувало за таймінгом, адже це передбачалося відповідним Положенням. Всі учасники продемонстрували свої таланти, прагнення і кожен з них вже визначився у своїй майбутній професії. Зі сцени будинку дітей та юнацтва вітали глядачів майбутні актор, режисер, диригент, пілот літака, танцюрист та стоматолог.

Рішення журі було справедливим і чесним, адже оцінки виставлялися за ходом конкурсу, і кожен отримав те, на що заслуговував. Так, титули розподілились наступним чином:

“Віце – містер” – Давід Меджлумян, СШ № 1

“Містер мужність” – Артем Касьяненко, ліцей №3

“Містер талант” – Олег Шибаєв, ЗОШ №5

“Містер артистизм” – Роман Скребнєв, СШ № 1

“Містер стиль” – Владислав Неровня, ЗОШ № 2.

Переможцем конкурсу та володарем почесного титулу “Старшокласник 2019” став Олександр Мирошниченко з НВК №6, який набрав найбільшу кількість балів та показав себе, як талановитий, впевнений у собі, харизматичний, цілісний та перпективний юнак.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: