Хто претендує на посаду голови Путивльської ОТГ?

06.12.2019

Завершено реєстрацію кандидатів на посаду голови Путивльської міської ОТГ та депутатів. І «Путивльські відомості» підготували для читачів список тих, хто буде змагатися за наші з вами голоси.

Отже, на посаду голови балотуються:

— ВОЛКОВ Валерій Валентинович, самовисуванець, 1955 р.н., діючий голова Путивльської міської ради, заснував та до 2015 р. очолював Сільськогосподарський споживчий кооператив «Ярославна»;

— ЯКИМЕНКО Роман Юрійович, Сумська регіональна організація Політичної партії «Слуга народу», 1972 р.н., заснував і очолює підприємство з виробництва кукурудзяних паличок ТОВ «Якименко.

— ГАВРИЛЬЧУК Костянтин Миколайович, Путивльська районна організація політичної партії «Українське об’єдання патріотів — Укроп», 1989 р.н., перший заступник Путивльського міського голови.

— БИРЯК Михайло Васильович, Путивльська районна партійна організація ВО «Батьківщина», 1963 р.н., заступник голови Путивльської районної державної адміністрації.

Міг бути і п’ятий кандидат: 4 грудня у виборчу комісію були подані документи на реєстрацію від… ВОЛКОВА. Попри однакове з діючим мером прізвище, ім’я та по-батькові у цього кандидата були все ж інші – Волков Володимир Миколайович. Родом він з Буринського району, а зареєстрований в Сумах, це молодий чоловік 1986 року народження.

Власне, якщо у Президента на виборах був тезка, то чим Путивль гірше? Новина про такого кандидата швиденько пішла собі по місту, до того ж, у різних версіях.

Що і як було насправді, розповіли у виборчій комісії. Отже, документи на реєстрацію Волкова Володимира Миколайовича принесла від його імені уповноважена особа, розповівши, що сам кандидат наразі знаходиться в київській лікарні і не може прийти. Мабуть, думали, що то поважна причина, але у виборчій комісії зразу попередили: самовисуванці, згідно із Законом України «Про місцеві вибори», мають пред’являти документи лише особисто.

У виборчій комісії додають, що перед засіданням неодноразово намагалися додзвонитися, як самому кандидату, так і його довіреній особі – але, безрезультатно, трубку ніхто не брав. В результаті, виборча комісія відмовила Волкову Володимиру Миколайовичу в реєстрації на посаду голови Путивльської міської ради через порушення ним встановленого порядку висування кандидатів. Тож, двох Волкових на цих виборах не буде.

Путивльські відомості

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: