У Сумах обрали голову обласної організації ФСТ «Динамо» України

06.12.2019

Рішення призначити керівника ГУНП області Руслана Пинягу на цю посаду було прийняте сьогодні голосуванням делегатів на позачерговій конференції фізкультурно-спортивного товариства. Засідання проходило під головуванням першого заступника голови ФСТ «Динамо» України, віце-президента Національного олімпійського комітету України Віктора Коржа.

На конференції присутні делегати та запрошені гості заслухали звіт першого заступника голови Миколи Шаховського про результати діяльності організації за 2019 рік та звіт контрольно-ревізійної комісії. За підсумками діяльності організації за звітній період її робота була визнана задовільною.

Затим відбулися вибори голови та членів президії Сумської обласної організації ФСТ «Динамо». Головою більшістю голосів було обрано начальника ГУНП в Сумській області полковника поліції Руслана Пинягу.

У порядку денному були також розглянуті питання виборів делегатів на позачергову всеукраїнську конференцію ФСТ «Динамо» України. Конференція відбудеться 12 грудня у місті Києві і присвячена вона 95-й річниці утворення Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Наприкінці заходу відбулося нагородження переможців та призерів чемпіонатів СОО ФСТ «Динамо» України в залік «Динаміади-2019», вручення нагород ведучим спортсменам, тренерам, керівникам силових структур та ветеранам динамівського руху.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: