У Сумах допитували Григорія Яременка у справі загибелі немовляти у ліфті

12.12.2019

У Сумах допитували екс-директора департаменту інфраструктури Сумської міськради Григорія Яременка у справі щодо загибелі немовляти у ліфті. Його підозрюють у неналежному виконанні своїх обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді смерті людини.

«Ви пояснили сьогодні, що кількість скарг на ліфти у інших будинках була в рази більшою, ніж скарг на Супруна 32/1. Це в тих будинках, де також проводили капітальні ремонти? «, — запитав прокурор Кирило Ткаченко.

«І там, де роботи проводилися, тому що ми реагуємо на скарги і ставимо проблемні будинки, де ліфти працюють найгірше, ставимо першочерговим капітальний ремонт…- Тобто, скарги надходили звідти, де був проведений капітальний ремонт? – Ні. Ви не зрозуміли. Ні. На старих будинках, там де ми не проводили капітальний ремонт. Вони зупиняються. Ламаються часто або зупинені», — сказав Григорій Яременко.

Суддя задовольнила клопотання представника потерпілих у відшкодуванні моральної та матеріальної шкоди одним із відповідачів — службовою особою виконкому міськради — заступника міського голови Олександром Журбою. Судове засідання відклали на 26 грудня цього року.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: