У Сумах вже два роки шукають гроші на добудову тенісної академії

12.12.2019

Рівно два роки тому 12 грудня 2017 року, виконком Сумської міськради розглянув рішення щодо здійснення заходів по добудові в 2018-2020 рр. тенісних кортів з критим манежем на території парку ім. Кожедуба.

Рішення було ухвалене, виходячи з електронної петиції екс-мера Сум Геннадія Мінаєва, який і був ініціатором створення тенісної академії ще в 2012 році.

«Була електронна петиція. Згідно з чинним законодавством, ми повинні звернутися до виконкому. Після того, як рішення буде підтримано, ми будемо звертатися до депутатів міськради з проханням виділити кошти на коригування проектної документації, яка була розроблена в 2012 році», — говорив тоді начальник управління капітального будівництва Віталій Шилов, чий син професійно займається тенісом, але не в Сумах.

Члени виконкому все ж  доручили міському УКБ здійснити заходи щодо добудови даного об’єкта, виходячи з фінансових можливостей міського бюджету. Відтоді минуло два роки, а виконком або міськрада за цей час підтримали петиції з будівництва аквапарку, льодової арени, реконструкції історичної будівлі школи № 4 …

Також вже два роки нічого не робиться на стадіоні «Авангард».

sportclub.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: