Головний архітектор області показав, як розвалюється універмаг «Київ»

12.12.2019

Чим далі, тим більшими стають побоювання сумчан щодо безпеки в універмазі «Київ», який продовжує розбудовуватися і розширятися. У соцмережі містяни бурхливо обговорюють фото головного архітектора області Олега Кривцова, на якому зафіксоване сумнівне укріплення конструкції, що, очевидно, не витримує зростаючих навантажень.

«У меня очень много вопросов к руководству города, правоохранителям и инспекциям, архитектуре…Вам плохо видно? Или делаете вид, что не видите? Это универмаг КИЕВ!!!! город СУМЫ!! Не выдерживает конструкция…

Я, почему то, уверен, что однажды мне придется делать репортаж с места, где случилась беда. Но в тот момент я хотел бы быть от него как можно дальше. И вам, сумчане, от которых ничего не зависит, того же желаю. А вот если это случится, то вам, цуки, сидящие в кабинетах, это с рук не сойдет. Это не от статьи за коррупцию откупаться в судах.

фото Олег Кривцов

з.ы. Я тут еще хотел дописать обращение к сумской «минерше».Мол, страдает х@рней, а могла бы проучить зажравшихся владельцев здания. Но все же решил отказаться от этой идеи. Закон! Нельзя провоцировать к совершению преступления…» — написав журналіст Михайло Курочкін на сторінці «Один дома Сумы».

Коментар до цього посту Максима Еделя передав думки багатьох сумчан:

«Уже давно не хожу в универмаг Киев и запрещаю туда ходить своей семье. Там опасно для жизни».

Якщо пересічні жителі Сум помічають наростаючу загрозу  і переживають, аби в універмазі «Київ» не сталося надзвичайних ситуацій і не було людських жертв, тоді чому компетентні органи закривають очі і бездіють?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: