У Сумах будують спортмайданчик на Курській

13.12.2019

Розпочато реалізацію громадського проекту №55 «Спортивний майданчик «Атом-воркаут». Передбачається облаштування місця для заняття воркаутом для молоді мікрорайону.

Зараз проводяться земляні роботи і будівництво підпірної стінки. Роботи виконує ТОВ «Статус-Е».

Завдяки проекту тиждень тому було вирішено ще одне проблемне питання — перенесення і облаштування парканом з навісом майданчику для складування сміття. Тепер він не розноситься вітром і є безпечний під’їзд для спецтранспорту, який не заважатиме мешканцям сусідніх будинків, написав куратор громадського бюджету Андрій Моша у Фейсбуці.

Розпочато реалізацію проекту №55 "Спортивний майданчик "Атом-воркаут"https://pb.smr.gov.ua/projects/55Передбачається облаштування місця для зайняття воркаутом для молоді мікрорайону.Наразі тривають земельні роботи та будівництво підпірної стінки.Роботи виконує ТОВ "Статус -Е"Завдяки проекту тиждень тому було вирішено ще одне проблемне питання — перенесення та облаштування парканом з накриттям майданчика для складування сміття. Тепер воно не розноситься вітром та є безпечний підїзд для спецтранспорту, який не заважатиме мешканцям сусідніх будинків.

Опубликовано Андреем Мошей Пятница, 13 декабря 2019 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: