Конотопці протестували проти встановлення мобільної вишки

13.12.2019

Вчора по вулиці Братів Лузанів, 59 у Конотопі відбулися збори громадян за місцем проживання щодо обговорення питання розміщення приватним акціонерним товариством «Київстар» телекомунікаційного обладнання базової станції мобільного зв`язку на трубі котельні № 6, що знаходиться на балансі КП «Теплогарант», з метою вивчення суспільної думки з даного питання.

Мешканці будинків, які проживають поруч зазначеної котельні, виступили категорично проти установлення базової станції мобільного зв’язку, адже, як пояснили містяни, екологічна ситуація у Конотопі й так доволі складна, люди скаржаться на часті захворювання, у тому числі онкологічні, на погане самопочуття. Своє заперечення вони скріпили підписами під протоколом проведення зборів, а також передали звернення з підписами до міської ради щодо заборони установлення базової станції мобільного зв’язку.

За підсумками громадського обговорення даного питання вирішено відмовити приватному акціонерному товариству «Київстар» у розміщенні телекомунікаційного обладнання базової станції мобільного зв`язку.

konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: