У сумському СІЗО одружився засуджений

13.12.2019

12 грудня в державній установі «Сумський слідчий ізолятор» представником Сумського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області було зареєстровано шлюб засудженого.

Наречені познайомилися в місцевому парку майже 7 років тому. Їхнє кохання було з першого погляду. Велике бажання поєднати свої долі та серця спонукало їх до створення нової ланки суспільства, але невдовзі М. потрапив до місць позбавлення волі. Незважаючи на незвичне місце для реєстрації, засуджений наважився освідчитися коханій жінці та укласти з нею шлюб. В установі це 7 церемонія укладення шлюбу з початку року.

«Створення родини – це важливий крок до становлення особистості як повноцінного члена українського суспільства. Саме тому адміністрацією установи усіляко надається сприяння укладенню шлюбів ув’язненим, що перебувають в установі, з метою позитивного виховного впливу на них та формування у них правильної соціальної установки», – зазначив начальник установи Ігор Яковлєв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: