На Сумщині мати покинула малолітніх дітей заради горілки

13.12.2019

Подія сталась у Л. Долині. Вночі до відділення поліції звернувся 36-річний місцевий із проханням розшукати його 28-річну дружину. Він пояснив, що, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, жінка пішла з дому, залишивши на нього малолітніх доньок. Зі слів заявника, доглядати за дітьми він не може, бо є інвалідом.

Поліцейські розпочали розшукові заходи. За добу втікачку знайшли. Вона перебувала у своїх знайомих, з якими розпивала спиртні напої. Поява на порозі працівників поліції стала для неї повною несподіванкою. «Це вже друге звернення чоловіка цієї жінки до поліції з приводу того, що вона залишає родину. Сама жінка на проблеми вдома і те, що її чоловік за станом здоров’я не може повноцінно доглядати за дівчатами, не зважає, – розповідає Олександр Гресь, начальник Липоводолинського відділення поліції. — У родині виховується двоє дівчаток. Одній з яких 2, а іншій 12 років. Про дану подію ми повідомили працівників соціальної служби для подальшого спільного контролю та супроводу родини».

За неналежне виконання батьківських обов’язків жінку притягнули до адміністративної відповідальності. Поки вирішується питання про доцільність повернення дівчаток на виховання матері, вони поки що перебуватимуть в лікарні під наглядом лікарів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: