Про загибель на будівництві у Сумах поліцію та швидку повідомили через півтори години

13.12.2019

Як ми повідомляли, у Сумах на будівельному майданчику загинула людина. За інформацією управління Держпраці, їм про це повідомили о 10:10. “Швидку” на місце події викликали об 11:37, тоді ж про смерть людини через падіння дізналась і поліція, повідомляє suspilne.media.

Загиблому було 32 роки, на будівництві він виконував мулярні роботи, працював рік.

“Телефонувала інженер із техніки безпеки, що їхній співробітник випав із 10 поверху і перебуває на груді битої цегли. Свідків не було. З приїздом бригади чоловік був без ознак життя”, – розповів завідувач диспетчерської служби обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігор Бєсєда.

Зараз правоохоронці проводять перевірку того, що сталось, говорить речниця Нацполіції Сумщини Ельвіра Біганова. Попередня версія – нещасний випадок.

Будівництво ведеться на території колишнього заводу “Сумсільмаш”. Її орендує у міста ТОВ “Сумиінвестбуд”. На місці підприємства-банкрута воно зводить багатоповерховий житловий комплекс.

Чий то був працівник, який загинув, і чому від моменту події до виклику “швидкої” та інформування поліції минуло майже півтори години, наразі невідомо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: