Мерія на Сумщині прихистила старенького собаку

16.12.2019

Бродячий собака по кличці Ляля протягом тривалого часу тримав у страху мешканців будинку №12 по вул. Ціолковського в Глухові та всіх, хто проходив поруч. Тварина хапала людей за руки та кусала. Звісно ж, кому це сподобається? Оскільки господаря у собаки немає, тож глухівчани почали рятуватися від чотирилапої дворняги самотужки: проганяли її, втікали від неї.

Та були й такі, хто всіляко захищав Лялю, підгодовуючи. Ці захисники почули про наміри сусідів позбутися тварини та звернулися до міськвиконкому з проханням надати собачці прихисток.

В. о. міського голови Олена Демішева продемонструвала кореспонденту героїню статті та її будиночок – новеньку собачу будку, зколочену з дощок. Зі слів начальника Управління ЖКГ Марії Сегеди, аби спіймати Лялю, довелося докладати сили: заманити її їжею та вхопити.

Собачка – чималих розмірів, безпородна, стерилізована, їй приблизно років 5. «Взагалі-то вона – добра тваринка, але в неї є один недолік: полюбляє кусати людей за руки, — коментує Марія Юріївна. – Дізнавшись про те, що Лялю можуть отруїти, ми забрали її до себе. Зараз їй вже нічого не загрожує: ані людська агресія, ані голодна смерть. Тут собачка живе в будці та завжди нагодована. Єдиний мінус – це те, що вона не бігає вулицею, а сидить на цепку».

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: