Хлопець із Конотопа став популярним кулінарним блогером

17.12.2019

Конотопчанин Микита Іщенко є автором відеоблогу на YouTube «Готовит Никита Сергеевич». Зараз канал налічує 17 тисяч підписників, а деякі відео мають понад 500 тисяч переглядів.

Що для тебе означає твій блог? Яку частину життя займає?

— Сьогодні YouTube багато в кого забирає величезну кількість часу. У мене, як би це парадоксально не звучало, — ні. Це не основний вид моєї діяльності.

Я вишукую час, щоб зняти відео. Ділюся з моїми глядачами секретами та тонкощами приготування страв. За таким принципом існує мій канал. Він для мене дуже важливий і поступово встає на ноги.

 Микита Іщенко

Серед моїх відеорецептів — бограч, шекерпаре, банош, шурпа, лазанья та багато іншого.

Чим займаєшся, окрім ведення блогу?

— Основна діяльність — це навчання. Я вчусь на професійного академічного співака. Повірте, здобуті мною уміння в цій сфері я вміло застосовую при створенні YouTube-контенту.

Звідки береш рецепти? Подорожуєш?

— Подорожі в моєму житті трапляються не дуже часто. Але я намагаюся взяти від них по максимуму. Дійсно, багато рецептів на моєму каналі автентичні, які я перейняв з уст в уста. Ба більше, деякі з них ви взагалі не знайдете на теренах інтернету. Але я не цураюсь і того, що якийсь відсоток приготовлених страв підгледів в кулінарних книжках і блогах.

Рецепт «правильного» зеленого борщу

Ти обмінюєшся досвідом створення YouTube-каналу?

— Останнім часом маю честь проводити лекції для молоді на тему розвитку своєї особистості за допомогою YouTube. Пояснюю, наскільки важливо розвиватися багатогранно та бути різносторонньою особистістю. Що саме в цьому і є секрет успіху.

Які страви можеш порадити нашим читачам до Нового року?

— Буду накривати святковий стіл для своїх рідних. Ось відеорецепти страв, які подобаються мені, і раджу приготувати вам:

Соковита запечена індичка за рецептом Гордона Рамзі

Запечена картопля за рецептом Джеймса Олівера

Жульєн за рецептом з мого каналу

На десерт струдель за рецептом з мого каналу

konotop.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: