На Сумщині поліція розшукує псевдоблагодійника

18.12.2019

Коли до чергової частини Роменського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей у 80-річного пенсіонера, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Опитавши потерпілого, правоохоронці з‘ясували: до старого у хату нещодавно заходив невідомий чоловік. Гість назвався служителем кафедрального собору, і розповів, що збирає кошти на лікування онкохворих прихожан. Він запропонував дідусю приєднатися до благодійної акції та пожертвувати яку-небудь суму на цю мету.

Не підозрюючи нічого лихого, літній чоловік вийняв з гаманця, в якому тримав всі свої заощадження, 100-гривневу купюру та передав візитеру. Той подякував за внесок, певний час ще побесідував з господарем на різні теми, й потім подався геть. Й лише після того, як гість пішов, пенсіонер виявив зникнення зі свого гаманця трьох з половиною тисяч гривень.

Працівники поліції за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, в рамках якого розшукують зловмисника. На вигляд йому 30-35 років, зростом 160-170 см, смаглявий брюнет худорлявої статури. Був одягнений у чорний одяг, при собі мав барсетку чорного кольору. Особливі прикмети: на правій руці відсутній вказівний палець, на лівій руці на безіменному пальці одягнена печатка із срібла.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: