Тростянецька ОТГ розширяється

18.12.2019

Сьогодні на пленарному засіданні 28-ї сесії Тростянецької міської ради депутати одноголосно підтримали ініціативу Солдатської сільської ради Великописарівського району щодо приєднання до Тростянецької міської ОТГ й внесення відповідних змін до Перспективного плану формування території Сумської області.

На сесію Тростянецької міської ради прибула ініціативна група Солдатської сільської ради на чолі з Антоніною Вискребенцевою – головою сільради. Антоніна Михайлівна ознайомила тростянецьких депутатів з рішенням 34 сесії 7 скликання Солдатської сільської ради. Вона також зауважила, що питання приєднання до Тростянецької громади жваво обговорювалося на громадських слуханнях, які були багатолюдними – зібралося близько 250 осіб з 694, що проживають на території сільради в селах Солдатське та Крамчанка.

— Люди бачать себе частиною Тростянецької громади, бо знають її, як фінансово спроможну й відому на всю Україну своїм активним розвитком в різних напрямах господарювання, — говорила очільниця Солдатівської сільської ради Антоніна Вискребенцева.

Депутати ухвалили рішення щодо порушення клопотання перед Кабінетом Міністрів України, Міністерством розвитку громад та територій України, Сумською ОДА з питання внесення змін до Перспективного плану формування території Сумської області шляхом включення Солдатської сільської ради Великописарівського району до Тростянецької міської ОТГ, повідомляє Тростянецька міська рада.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: