На Сумщині рятувальники оприлюднили перелік об’єктів позапланової перевірки пожежної безпеки

19.12.2019

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області опублікувала перелік більше 1000 об’єктів з масовим перебуванням людей, що підлягають перевіркам щодостану техногенної та пожежної безпеки.

У 2019-2020 роках перевірці підлягає 1231 об’єкт Сумської області. Предметом перевірок стануть: додержання вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки.

Проведенню позапланових перевірок з питань техногенної та пожежної безпеки підлягають заклади, установи та організації з масовим перебуванням людей – дитячі садочки, школи, професійно-технічні та вищі навчальні заклади, гуртожитки, установи охорони здоров’я та соціального захисту населення, державні об’єкти критичної і транспортної інфраструктури.

Переглянути план можна ТУТ (активну ссилку) https://sm.dsns.gov.ua/ua/Perelik-obektiv-scho-planuetsya-pereviriti-u-Sumskiy-oblasti.html

З результатами перевірки згодом можна буде ознайомитися на Інспекційному порталі (https://inspections.gov.ua/)

Довідково. Проведення позапланових заходів державного нагляду здійснюється відповідно до доручення Президента і Прем’єр-міністра України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: