Ігор Перепека: «Це ненормально, коли сумчанам доводиться благати, щоб вулиці розчистили від снігу»

19.12.2019

Вчора, 18 грудня, на сесії Сумської міської ради депутат Ігор Перепека подав запит щодо розчищення міста від снігу та безпеки на дорогах під час ожеледиці. Проблема в тому, що КП «Шляхрембуд» із 700 вулиць планує прибирати сніг тільки на 100, тож залишається відкритим питання, як бути тим сумчанам, до яких комунальна техніка не приїде.

«Як це відбуватиметься? Адже ми розуміємо: є приватний сектор, є вулиці, де проживає багато сумчан, і вони не прибираються. Знову, як у минулі роки ходити, дзвонити, просити, благати директора КП «Шляхрембуд», щоб розчистили сніг? Чи телефонувати міському голові?  Як прибирати вулиці?»

На своїй сторінці у Фейсбуці Ігор Перепека також розмістив пост про аварійну ситуацію на дорогах міста через ожеледицю, що склалася цього вівторка вранці. Протиожеледною сумішшю шляхи не посипалися,  внаслідок чого автівки буквально заносило.

За даними патрульної поліції, 17 грудня в Сумах зареєстрували 15 ДТП, 3 яких – із постраждалими і 4 – з матеріальними збитками.

«Хто нестиме відповідальність за поламані ноги і побиті машини? Міська влада не повинна забувати, для чого її обрали, і виконувати свій прямий обов’язок — дбати про комфорт сумчан, щоб люди не боялися ходити вулицями і виїжджати на дороги».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: