На Сумщині людину з інфарктом не могли підняти в відділення, бо в лікарні 30 років не працює ліфт

20.12.2019

У місті Буринь, щоб підняти хвору людину у відділення лікарні на третій поверх, довелося 40 хвилин чекати Службу порятунку. Про кричущий випадок розповіла Катерина Івченко у Фейсбуці:

“Ось якось так(((Так транспортують людей з інфарктом у терапевтичне відділення м. БУРЫНЬ. Дівчатка медпрацівники які ще якось погрузили в авто швидкої допомоги, а ось на 3 поверх прийшлось чекати 40 хвилин МЧС, щоб підняти хвору у відділення.

30 років ліфт існує але не працює!!! Невже ж за ці роки не знаходилось коштів на ремонт?

Страшно… Плачно…

А тато мій на 3 поверх із інсультом залазив, по іншому сказати ніяк… І в цьому не винні мед. працівники… Вся вина в тому що Всім все пофігу… Зараз лікарня відживає своє, і можливо і цього не буде… Але ж йо-ма-йо – 30!!!!років на собі тягають пацієнтів мед. сестрички та санітарочки.. І думаєте їм є за це похвала???

Буринь як місто-вмирає, і до цього призвело бездійство нашої влади, ні не президентів і депутатів ВР, а наших які 30 років змінюючи обличчя просто добивали місто…

І це все зроблено не зараз… І не рік тому… На це, забили вже давно…

Тільки наживаючи свої статки вони забирали майбутнє дітей, звичайно не своїх.. своїм вже давно накрадено…

І ні причому тут не Євген Рябоконь, і навіть Ладуха не причому.. просто вони прийшли, коли вже прийшов нам із нашою лікарнею Кінець..

Страшно… Страшно…”.

regionews.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: