Верховний Суд не дав сумському махінатору Шкірі «збити» 300 тисяч доларів

20.12.2019

Здавалося б, справа стосується звичайного незаконно встановленого вікна, але якщо у ній є бажання махінатора-провокатора незаконно “збити” 300 тисяч доларів, то діло дійшло навіть до Верховного Суду.

Останній нещодавно поставив остаточну крапку у цій провокації і остаточно позбавив можливості сумчанина Шкірю незаконно заволодіти кількома мільйонами гривень. Так, у рішенні Верховного Суду від 2 грудня встановлено, що вікно встановлено незаконно, а тому і в праві власності на нього Аліні Вернигор (дружині махінатора Володимира Шкірі, яку він у суді представляв по довіреності) відмовлено.

Раніше Шкіря намагався узаконити незаконно уставновлене ним вікно, задля шантажу місцевих підприємців, через Зарічний районний суд – саме це рішення і скасував Верховний Суд. Окрім цього суд зобов’язав стягнути із сумських махінаторів судові витрати.

Нагадаємо, раніше АТОвець Олексій Макарюк запропонував Володимиру Шкірі при свідках пройти поліграф, щоб довести непричетність до махінацій, але той відмовився.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: