У Сумах учень 3-го класу намагався порізати однокласницю

20.12.2019

Учора, 19 грудня, у школі №20 міста Суми учень третього класу нібито прийшов з ножем і приставив його до горла своєї однокласниці. Потім він її штовхнув і діти побачили кров. Наскільки відомо, із дівчинкою все нормально, пише Ваш шанс.

Про це розповіли батьки однокласників хлопчика. Сьогодні, 20 грудня, частина учнів класу прийшли в школу з батьками, які обурені тим, що сталося, і збиралися поговорити з керівництвом навчального закладу. Сумчани також розповіли, що герой цієї публікації вже давно тримає в страху весь клас. Неодноразово скаржилися директору. Результату — нуль.

Сьогодні в Сумському міському відділі поліції було зареєстровано заяву про булінг у школі №20, яке написали батьки, які тепер бояться відпускати дітей до школи.

У школі №20 ситуацію підтвердили. Підписано наказ про проведення педагогічного розслідування, під час якого адміністрація збирається з’ясувати, що сталося і де в цей час був учитель? Хлопчик стоїть на обліку по школі, з його батьками вже не один раз спілкувалася поліція і було винесено попередження. Із самим хлопчиком спілкувався психолог, який прийшов до висновку, що дитина адекватна, здібна, але дуже емоційна, і ці емоції він не в змозі контролювати.

Що стосується питання, чи був ніж, у школі пояснили, що це були ножиці, з якими діти працювали на уроці.

Самого хлопчика з батьками сьогодні в школі не було, хоча їх запрошували на зустріч із директором.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: