У Сумському СІЗО на Миколая справили весілля

20.12.2019

19 грудня у державній установі «Сумський слідчий ізолятор» представником Сумського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області було зареєстровано шлюб.

Наречених познайомили спільні друзі в 2016 році. Молоді люди сподобалися одне одному та продовжили спілкуватися в телефонному режимі. Дівчина запросила парубка на святкування свого Дня народження. З того моменту закохані вирішили завжди бути разом, але невдовзі С. потрапив до місць позбавлення волі. Незважаючи на незвичне місце для реєстрації такого важливого кроку в житті, засуджений наважився освідчитися коханій дівчині. Для останньої ця подія стала великою несподіванкою, та вона не вагаючись погодилася створити нову міцну родину. В установі це 8 церемонія укладення шлюбу з початку року.

«Створення родини – це важливий крок до становлення особистості як повноцінного члена українського суспільства. Саме тому адміністрацією установи усіляко надається сприяння укладенню шлюбів ув’язненим, що перебувають в установі, з метою позитивного виховного впливу на них та формування у них правильної соціальної установки», — зазначив начальник установи Ігор Яковлєв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: