За добу поліція Сумщини припинила діяльність 215 ігрових закладів

21.12.2019

На виконання доручення керівництва МВС та НПУ України, в Головному управлінні Національної поліції в Сумській області створені мобільні групи, до складу яких увійшли працівники Управління стратегічних розслідувань, оперативники та слідчі територіальних підрозділів поліції області.

У результаті впродовж доби поліцейські перевірили законність діяльності 215 гральних закладів на території області. Їх функціонування наразі припинено. Вилучені 58 одиниць комп‘ютерної техніки та ще 51 найменування іншого грального обладнання, загальна вартість якого за попередніми оцінками складає близько 1 400 000 гривен. Також поліцейські вилучали бухгалтерську документацію цих залів, мобільні термінали персоналу та грошові кошти в сумі 13 140 гривен.

Працівники поліції закликають всіх жителів та гостей Сумщини повідомляти на спецлінію «102» про всі відомі їм випадки функціонування гральних закладів на території області. Кожне таке повідомлення буде негайно перевірене, і в разі підтвердження отриманої інформації будуть прийняті відповідні процесуальні рішення стосовно закриття закладу та притягнення його організатора до відповідальності згідно чинного законодавства, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: