Глухівська мамаша вдруге стала «героїнею» надзвичайних ситуацій

21.12.2019

Не так давно ЗМІ писали, як в одному з глухівських будинків мама випадково закрилася з маленьким сином. Тоді їх врятував знайомий.

І ось цього тижня у тій же родині — та ж сама історія. Тільки на цей раз мама з малюком опинилися по різні боки дверей. Жінка — на веранді, а дитина — у будинку.

Мати вибігла на вулицю, щоб покликати на допомогу, однак навколо не було ні душі: будинок на околиці, скрізь поля. Йти далеко від будинку жінка не ризикнула — малюк стояв на підвіконні та ридав щосили. Зателефонувати ніяк — телефон залишився в будинку. Тоді мама покликала сина до вікна, що виходить у двір, попросила його взяти мобільник і почала диктувати номер знайомого. 4-річний хлопчик добре знає цифри, безпомилково все виконав, але через сильне хвилювання і плач не зміг нічого виразно пояснити в трубку. Мати вирішила добути телефон через вікно і каменем відколола шматок скла. Потім попросила малюка принести з кухні ніж і прорізати плівку, якою вікно було утеплено зсередини. Завдання було ризикованим, але, на щастя, дитина благополучно впоралася і просунув телефон крізь дірку матері. Жінка зателефонувала приятелю, той приїхав і сокирою віджав двері від стіни. Все обійшлося, але за ці півгодини хлопчик пережив справжній стрес. Так що тепер вже мама напевно змінить замок на тих злощасних дверях.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: