У Сумах рятували жінку похилого віку

23.12.2019

22 грудня о 16:40, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Бельгійська в м. Суми. На місце події було направлено відділення чергового караулу 3 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що в квартирі на першому поверсі перебуває жінка похилого віку, яка потребує допомоги. За допомогою драбини рятувальники потрапили до помешкання та відчинили двері в квартиру зсередини, а потерпілу передали працівникам служби 103.

Схожий випадок мав місце і в м. Шостка. О 22:17 надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги працівникам поліції по вул. Шевченка. На місце події було направлено відділення чергового караулу 4 – ї Державної пожежно – рятувальної частини. За допомогою немеханізованого інструменту працівники Служби порятунку потрапили до квартири та передали жінку медикам.

Всього для надання допомоги залучалось 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: