Помер ще один учасник жахливої ДТП на Сумщині

23.12.2019

За останніми даними через зіткнення Toyota Land Cruiser і Lanos на кордоні двох районів Сумської області загинули не двоє, а троє людей: два померли на місці аварії, ще один потерпілий через добу помер у лікарні.

21 грудня в хірургічному відділенні Білопільської лікарні помер 37-річний потерпілий у ДТП. Лікарі добу боролися за життя чоловіка, доставленого в лікарню з важкими травмами голови і тіла.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб» Кримінального кодексу України призначено низку експертиз, за ​​результатами яких буде остаточно встановлено причини та обставини події, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

Нагадаємо, аварія сталася 20 грудня близько 10-ї ранку на автотрасі «Суми-Білопілля-Глухів» на кордоні Білопільського та Буринського районів. У результаті зіткнення трьох автомобілів загинули двоє людей, один з яких — слідчий поліції, ще двох доставили в лікарню.

rama.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: