Взяли під варту 21-річного молодика, який планував зробити близько 1,5 тис «закладок» із психотропами в Сумах

23.12.2019

За клопотанням Сумської місцевої прокуратури підозрюваному в незаконному обігу психотропних речовин у великих розмірах обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в розмірі близько 250 тис. грн.

Нагадуємо, що мова йде про 21-річного жителя Кіровоградської області, якого співробітники поліції затримали на вул. В’ячеслава Чорновола в м. Суми 16 грудня 2019 року. У затриманого при собі було п’ять поліетиленових згортків із кристалічною речовиною, яка за попередніми даними є PVP. Водночас під час обшуку в квартирі, яку молодик орендує, виявлено та вилучено велику кількість пігулок, близько 1 тис 500 шт. згортків з речовиною, розфасованою по 1 гр. Як пояснює молодик, увесь цей асортимент він планував залишити у Сумах, роблячи так звані «закладки». За день у такий спосіб він розповсюджував від 30 до 40 пакетів та пігулок.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах) КК України. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: